ahol az álmotok valóra válik!

esküvő dj

garancia és profizmus

Sunnie Hudson

esküvő dj

Ha egy felejthetetlen és lenyűgöző eseményre vágytok, akkor ne is keressetek tovább!
Zenélés nem csak a hobbim, hanem életem szenvedélye is. Közel 20 év tapasztalattal a zsebemben, és több rendezvényen való részvétellel a hátam mögött, büszkén kínálom szolgáltatásaimat, hogy különleges pillanatokat teremtsek a Ti Nagy napotokon!

Repertoárom széles skálát ölel fel – legyen szó mulatós, retro zenéről, vagy akár a legfrissebb slágerekről, nálam megtaláljátok a tökéletes zenét minden alkalomhoz.

Miért engem válasszatok?

 • Hangulat: Számomra a jó hangulat a legfontosabb. Az eseményed során folyamatosan gondoskodok arról, hogy a zene és a hangulat mindig a tetőfokon legyen.
 • Profi Hangtechnika: Professzionális hang- és szertartáshangosítás biztosítja, hogy a zene tiszta és érezhető legyen mindenki számára.
 • Látványos Fénytechnika: Rendelkezek látványos és professzionális fénytechnikával, amely emeli az esemény fényét és varázsát.
 • Különleges Effektek: Buborékgép, többféle füstgép, szikra gép és projektoros vetítés – az eseményedet feldobom ezekkel a különleges effektekkel.
 • Rugalmasság: Egész nap rendelkezésre állok, hogy biztosítsam a zene és a hangulat folyamatos fenntartását.
 • Teljes Kiszolgálás: Díjtalan beszerelést és bontást biztosítok, hogy ne kelljen aggódnod a technikai részletek miatt.
 • Országos Kiszállás: Bárhol is tartod az eseményedet az országban, Én ott vagyok.
 • Teljesen Legális: Minden szükséges engedéllyel rendelkezem, és mindenről számlát adok.
 • Igényesség: Takart DJ pulttal és professzionális megjelenéssel gondoskodunk arról, hogy minden részlet tökéletes legyen.
 • Ajándékok: Ajándék fénytechnika és egyedi virtuális honlap az eseményedhez.
 • Szakértelem: Tapasztalt szakember vagyok, és mindent megteszek azért, hogy az eseményed tökéletes legyen.
 • Videós és Ceremóniamester Szolgáltatások: Bővítsd szolgáltatásainkat videós rögzítéssel és ceremóniamester szolgáltatással.

Keressetek még ma, hogy a Nagy napotok emlékezetessé váljon!

Néhány hangulatvideó

Milyen nálam egy buli?

Mutatom!

Rólam mondták

vélemények

„Szuper jó bulit csapott az esküvőnkön, a násznép azóta is emlegeti… Hozzáteszem nem egyszerű közel 150 fő ízlésének eleget tenni! Mindent a megbeszéltek alapján vitt véghez (zenelista, anyagiak), nagyon elégedettek voltunk vele. A buli reggel 6-ig vagy 7-ig tartott, a táncparkett csak akkor volt üres, amikor leültünk vacsorázni. Ajánlom mindenkinek!! Nagyon korrekt és rugalmas volt! ha lenne még egy lagzink, tuti, hogy ő zenélne újra! KÖSZÖNJÜK!”

Husz Lilla

„Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget és a sok vigasztalást még a rendezvény előtt! Minden nagyon Profi volt!

Minden zenét beszereztél, illetve lejátszottad, amit szerettünk volna! Nagyon szuperek voltak a fények is! Sokan mondták is, hogy kár, hogy nem helyi vagy mert mennének, ahol te zenélsz! Egyszóval KÖSZÖNJÜK!”

Balog Barbara

„Eleinte zenészt akartunk. Féltünk a DJ-től. De az utolsó pillanatban visszamondták és te vállaltad garantáltad a minőséget, amit meg is kaptunk. Nagyon kellemesen csalódtunk. Jó buli volt jó hangzás, és még fények is. Pontosan tudtad hova milyen zene illik. Nagyon szépen köszönjük!”

Sárosi Lúcia Nikoletta

A vírus miatt nekünk is halasztanunk kellett tavalyról es a dj akit lefoglaltunk már nem tudott minket vállalni, ekkor sok keresés utan találtam rá dj Sunnie – ra! Első pillanattól kezdve nagyon kedves aranyos segítőkész volt es mindig nyugtatott hogy minden rendben lesz ő garantálja a jó hangulatot profi felszereléssel! Nem csalódtunk mindenkinek csak ajánlani tudom profi felszerelés jó hangulat korrekt ár!!!

Polyák-Ofella Fruzsina

„Eleinte zenekart szerettünk volna, de Szabolcs ajánlata nagyon megfogott minket, amit egy cseppet sem bánunk.
Nagyon jól érezte magát mindenki az esküvőn, csak pozitív visszajelzések érkeztek zenét illetően is. Külön köszönet a nyitótáncunk zenei összeállításàhoz, ami szenzàciósra sikeredett. Szuper hang és fénytechnika. Nem utolsó sorban pedig egy hihetetlen kedves, segítőkész embert ismerhettünk meg Szabolcs személyében. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! „
Bősze-Szőke Annamária

Köszönünk szépen mi is mindent. Ahogy kérdezgettük az embereket, mindenki mondta, hogy a zene nagyon jó volt, és tényleg, jó volt látni hogy táncoltak az emberek. A tortavágásnál is nagyon jó zenék mentek. Mégegyszer köszönünk mindent, és ha alkalmunk van rá, szivessen ajánlanánk téged akinek lehet.

Szedlák Csaba

„Sunnie közvetlen, korrekt és minőségi szolgáltató, aki hozza amit ígér és 120%-ot belead, és ez nem túlzás. Nagyon örülünk, hogy Rá esett a választásunk, jobban nem is dönthettünk volna! A legjobb pillanatban a legjobb zenéket vette elő, akkor és úgy, ahogy azt kell! Nem kellett irányítani. Sosem volt üres a táncparkett, jól mérte fel a vendégek ízlését. Köszönjük szépen életünk legszebb buliját!

Szedlák-Réder Zsófia

Kezdetben zenészt szerettünk volna az esküvőnkre, de nagyon jó ajánlatot kaptunk Szabolcstól, így Őt választottuk. Minőségi fény és hangtechnikát kaptunk cserébe. Nagyon jól ráérzett, hogy milyen stílusú zenére tombol a násznép és azt a vonalat követte. Őt idézve „Ha Csóré Béla kell a násznépnek, akkor azt kell játszani”. Külön köszönet a rögtönzött nyitótáncunkért, amihez előzetes egyezetetés nélkül is megszerezte a kért számot. Örülünk, hogy Őt választottuk, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Csuka-Bódi Barbara

Mivel elég rövid idő alatt szerveztük meg az esküvőnket, csak reménykedni tudtunk, hogy találunk zenészt a lakodalomra. DJ Sunnie Hudson vállalta, hogy biztosítja a hangulatot, abszolút korrekt áron. Nagyon rugalmas, mindenben közreműködő volt, és a násznép is jól érezte magát. Csak ajánlani tudom.

Zsófia Szabó-Gelsei

Elképesztően profik a srácok, olyan bulit csináltak, hogy még 3 nap után is izomlázam van. Csodás technikával dolgoznak és bárkinek bátran ajánlom. Egyszerűen IMÁDTAM.

Dalma Eke-Hagenbach

Köszönjük, hogy részt vett a nagy napunkon és nagyszerű hangulatot biztosított a hajnalig tartó buli folyamán a kiváló hang- és fénytechnikával. Minden a megbeszéltek szerint sikerült és nagyban hozzájárult a vendégek hangulatához. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Csonták Tamás

Az, hogy Dj Sunnie- t hívtam, hogy húzza a talpalávalót az esküvőmön a lehető legjobb választás volt. Profi felszerelés, profi végrehajtás. És ami a legfontosabb, tudja mi kell a népnek ha bulizni kell. Köszönjük az estét.

Eke András

Köszönjük szépen a remek hangulatot, amit biztosítottál nekünk!”

Gerőcs Vakherda Andrea

Esküvőnkön volt! Iszonyatos hangulatot csinált ,amit kértünk mindent megoldott. Mindenkinek csak ajánlani tudom egy jó szakember és igazán segítőkész mindenben! Emberiségből is jeles!
Ha lesz még alkalom mindenképpen csak őket választanánk! Köszönjük szépen, hogy velünk voltatok még találkozunk az biztos!
Generál Rácz Ilona

Köszönjük szépen! Szuper volt minden: a fények, a hangulat, a zenék! Óriásit buliztunk, biztosan felejthetetlen marad ez a nap számunkra! Nagyon hálásak vagyunk, egy remek embert ismerhettünk meg, reméljük, még találkozunk!”

Mészáros Andrea

miért dj?

miért én vagyok a megfelelő?

\

Mindent játszok, csakis a kedvencek eredetiben

\

Kedvező Dj ajánlat (Olcsóbb, mint egy zenekar)

\

Kis helyigény (Zenekarral szemben)

\

Folyamatos zene szünet nélkül

\

Professzionális hangtechnika

\

Látványos Professzionális fénytechnika

\

Minden engedéllyel rendelkezem

KÉRJ ingyenes ÁRAJÁNLATOT!

DJPARTY.HU - Esküvő ajánlat