djparty.hu bemutatja:

buli rátok szabva
égjen felsőfokon

az ajánlatom elérhető:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

djparty.hu bemutatja:

buli rátok szabva
égjen felsőfokon

az ajánlatom elérhető:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

“Legyen olyan esküvőtök, amilyet megálmodtatok,
én azon dolgozom, hogy valóra váltsam Nektek!”

Amikor,

eljön a nagy nap, akkor ez a Ti napotok és rólatok kell, hogy szóljon. Ezen a különleges alkalmon minden részletnek tökéletesnek kell lennie, és én itt vagyok, hogy ebben segítsek. Azt vállalom, hogy ez a nap a szórakozásról, az emlékezetes pillanatokról, és a gondtalanságról szóljon.

Mint a rendezvényetek hivatalos partnerének, egész este a zenéteket szolgáltatom. Az előre megbeszélt kedvenceitek mellett különleges extra szolgáltatásokkal is kiegészítve a zenei repertoárt. Célom az, hogy mindenki számára emlékezetes és felejthetetlen élményt teremtsek. Ehhez professzionális hang- és fénytechnikával rendelkezem, hogy gondoskodjak az optimális hangulatról.

A helyszín szintén a figyelem középpontjában áll. A dekoráció mellett változtatható színű falfestő lámpákkal kiegészítjük, így mindenki a saját stílusához igazíthatja a környezetét. Ez remek fotózási lehetőséget biztosít, hogy az emlékek örökké megmaradjanak.

Az ajánlatom tartalmaz további kényelmi szolgáltatásokat is, mint például virtuális meghívók (honlap) elkészítését, nyitótánczene vágását, szertartás hangosítását, extra fények és látványelemeket, valamint projektoros vetítést. Mivel egy profi csapatban dolgozunk, videózás és ceremóniamesteri szolgáltatások is rendelkezésre állnak kedvező áron.

A zenék terén nincsenek határok – minden stílusban otthon vagyok, és zökkenőmentesen váltok a különböző hangulatok között, hogy az este folyamán mindenkinek megfeleljen. Így garantálom, hogy a buli ne álljon meg, és mindenki hosszú ideig az emlékezetes pillanatokat élvezze.

Bízom benne, hogy ezen információk alapján úgy érzitek, hogy én vagyok az ideális választás a nagy napotok zenészeként és szórakoztató szolgáltatójaként. Nagyon várom, hogy részt vehessek ezen a különleges eseményen, és hozzájáruljak az emlékezetes pillanatok megteremtéséhez.

Három ok, hogy nekem is igent mondjatok

Professzionális hang

A jó hangzásért

Csakis minőségi felszereléssel dolgozom

Professzionális fény

Gyönyörű látvány

Ami feldobja az estét

ajándékok

Még több extra

Garantált siker

Miért engem válasszatok?

Biztos, hogy a választás nem egyszerű, mivel rengeteg ajánlat közül választhattok. Azonban, ha engem választotok, megígérem, hogy mindent megteszek azért, hogy ez a nagy nap a terveiteknek vagy talán még annál is szebb legyen. Az elsődleges célom mindig az, hogy ti és minden vendég jól érezzék magukat, és ezt az éjszakát soha ne felejtsétek el.

Mindezt évek óta gyűjtött tapasztalattal és rutinnal érem el. Ha kíváncsiak vagytok, milyen lesz az estétek, csak nézzetek bele videóimba.

Az áraimat mindig úgy alakítom ki, hogy a legjobb ár/érték arányt nyújtsam. Csomagom tartalmazza a minőségi hang- és fénytechnikát, amit további ajándékokkal egészítek ki, hogy az este még felejthetetlenebb legyen. Szerződéssel dolgozom minden esetben, így minden részlet tisztázva van, és a munka befejezése után számlát adok.

Bízom benne, hogy ezekkel az információkkal könnyebben dönthettek majd, és választásotok esetén az én szolgáltatásaimat választjátok. Alig várom, hogy veletek lehessek ezen a nagy napon, hogy segíthessek az emlékezetessé tételében.

 

djparty.hu bemutatja:

mit  kaphattok  a csomagban?

#1. Professzionális hangtechnika

Számomra az egyik legfontosabb dolog az, hogy minden helyszínen a lehető legjobb hangzást biztosítsam. Ehhez a következő felszereléseket használom:

– **Alto és DB Technologies aktív hangládák: ** Ezek a hangládák kiemelkedő minőségű hangzással szolgálnak, és képesek a zenétek minden részletét kristálytisztán átadni, így mindenki élvezheti a zene minden apró rezdülését.

– **Alto aktív mélyláda: ** A mélyhangoknak az élmény és az energia fontos részét képezik. Az Alto aktív mélyláda kiváló mélyhangzást biztosít, ami hozzáad egy extra dimenziót a zenétekhez.

– **Phonic és Behringer digitális keverő: ** A keverő rendkívül fontos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy az összes hangforrás és hangszórók optimálisan egyensúlyozottak legyenek. A Phonic és Behringer keverők segítségével precízen finomhangolható a hangzás, így mindig tökéletesen szól.

– **AKG és SHURE URH és vezetékes mikrofonok: ** A jó minőségű mikrofonok elengedhetetlenek a hangosításban. Az AKG és SHURE mikrofonok megbízhatóak és kiváló hangminőséget nyújtanak. Vezetékes és vezeték nélküli mikrofonok is rendelkezésre állnak, hogy a szükségleteiteknek megfelelően választhassatok.

Ezen felszerelések használatával garantálom, hogy a zene és a hangzás minden aspektusa tökéletesen szolgálja majd az esemény sikerét. Az optimális hangzásnak és technikai támogatásnak köszönhetően mindenki felejthetetlen élményekkel gazdagodik majd.

 

#2. Pioneer Dj Pult

 

A zenei élmény egyik kulcsa a megfelelő felszerelések használata, és az én esetemben büszkén alkalmazom napjaink legjobb DJ márkáját, a PIONEER kontrollert. Ez a felszerelés lehetővé teszi, hogy a zenéket professzionális szinten kezeljem, és minden részletet tökéletesen uraljak. A kontrollert laptop segítségével vezérelem, így minden pillanatban szem előtt tartom a zenéket, és képes vagyok azonnali reakciókra.

A zenei repertoárom méretét illetően ez több ezer dalt tartalmaz, amelyek különböző stílusokban találhatók meg. Nem okoz problémát a Retro vagy mulatós zenék, a Rock ‘n Roll vagy a mai slágerek lejátszása sem. Tehát, ha valamilyen különleges zenei kérésetek van, ne habozzatok megosztani velem, mert maximálisan ki tudok szolgálni minden zenei igényt. Az én célom az, hogy a zenével és a hangulattal olyan emlékezetes estét teremtsek, amelyet mindenki hosszú ideig emlegetni fog.

 

#3. Látványos fénytechnika

 

Az események hangulatát és atmoszféráját tovább fokozva a célom, hogy a dekoráció mellett fénytechnikai eszközeimmel is teljesen átalakítsam a helyszínt, és emlékezetessé tegyem. Az alábbi fénytechnikai elemek segítenek ebben:

– **Par lámpák: ** Ezek a lámpák ideálisak a helység színezésére, és szinte bármilyen színre kikeverhetők. Ez lehetővé teszi, hogy az esemény hangulatához és témájához illeszkedő színeket és világítást hozzak létre.

– **Robotlámpák programozott effektekkel: ** A helyszínre programozott robotlámpák sokoldalúak és hatékonyak. Képesek több szín és ábra használatára, amelyek szinkronizálhatók a zenével és a hangulattal. Ezek a lámpák dinamikus fényeffekteket teremtenek, amelyek fokozzák az esemény élményét.

– **Ledes hangulatfokozó lámpák: ** Az LED-es hangulatfokozó lámpák egyedi és hangulatos fényjátékot biztosítanak. Ezek a lámpák színes világítással és változó mintázatokkal hozzájárulnak a különleges atmoszférához.

Mindezen fénytechnikai eszközök lehetővé teszik számomra, hogy a helyszínt egyedi és lenyűgöző módon alakítsam át, ami hozzájárul az esemény különlegességéhez és emlékezetességéhez. A célom, hogy minden részlet harmonikusan illeszkedjen egymáshoz, és varázslatos légkört teremtsek az alkalomhoz.

 

#4. + Ajándékok

 

Az én célom az, hogy minden megrendelés esetén további értéket adjak az eseményetekhez. Ezért minden alkalmat kihasználok az ajándékokkal, hogy még emlékezetesebbé tegyem a Nagy napot:

– **Virtuális meghívó honlap: ** Az eseményt egyedivé varázsolja, amikor vendégeitek egy személyre szabott virtuális meghívóval találkoznak. A honlapot névre szólóan készítem el, a Ti képeitekkel és a fontos információkkal, így mindenki már előre érezheti a különleges alkalom hangulatát. Az oldalon vendégeitek kérdéseket is tehetnek fel, és egy visszaszámláló segítségével pontosan láthatjátok, mikor érkezik el a Nagy nap.

– **Látványos lézer: ** A lézertechnika egyedi és látványos elem, amely fokozza a helyszín hangulatát. A látványos lézerfények különleges vizuális élményt nyújtanak, és az estét még izgalmasabbá teszik.

– **Hagyományos füstgép: ** A füstgép használata segít kiemelni a fényeket és fokozni a látványosságot. A ködös atmoszféra tovább fokozza az esemény hangulatát, és a fények varázslatosabbnak tűnnek.

Ezen ajándékokkal törekszem arra, hogy az eseményetek még különlegesebb és emlékezetesebb legyen. Minden apró részletre odafigyelek, hogy a Nagy nap valóban felejthetetlen legyen mindenki számára.

#Extra – Ceremóniamester szolgáltatás

Az esemény teljes körű lebonyolítására való törekvésemből adódóan lehetőséget kínálok a ceremóniamester szolgáltatásra is, hogy minden részlet tökéletesen illeszkedjen az elvárásaitokhoz. A ceremóniamester feladatai közé tartozik:

– **Vendégek tájékoztatása a fontos információkról és eseményekről: ** A ceremóniamester gondoskodik arról, hogy minden vendég tisztában legyen a fontos részletekkel, és időben értesüljön az eseményekről.

– **Játékok, ha szükség van rá: ** Ha a programba játékok vagy interaktív elemek szükségesek, a ceremóniamester ötletekkel és koordinációval segít azok sikeres megvalósításában.

– **Vendégek koordinálása: ** A ceremóniamester felügyeli és koordinálja a vendégek mozgását és részvételét az eseményen, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

– **Forgatókönyv megírása közösen veletek: ** A ceremóniamester segít kidolgozni és pontosan végrehajtani a forgatókönyvet, amely tartalmazza az esemény minden lépését.

Az eredeti 180 000 Ft helyett a ceremóniamester szolgáltatásnak most csak 80 000 Ft az ára, hogy még megfizethetőbb legyen számotokra.

Továbbá, ha szükség van extra mikrofonokra a vendégek vagy a ceremóniamester számára, ennek díja további 10 000 Ft.

Ezzel a szolgáltatással és az extra lehetőségekkel a célom, hogy minden tekintetben gondtalan és kifogástalan legyen a Nagy napotok, és minden vendég élvezhesse az esemény minden pillanatát.

#Extra – Szertartás hangosítás

Ha az eseményetek során szertartáshangosításra is szükség van, ne aggódjatok, ezt is megoldom a legnagyobb figyelemmel és precizitással. A szertartáshangosítás tartalmazza:

– **Adott helyszínen tökéletes hangminőségben az anyakönyvvezető kihangosítását: ** Az anyakönyvvezető hangját kristálytisztán és élesen közvetítem, hogy mindenki könnyedén követhesse a ceremóniát.

– **Plusz URH mikrofon a részetekre: ** Emellett biztosítok egy plusz URH mikrofont, hogy a Ti igenjeitek kimondását és fogadalmaitok elhangzását mindenki jól hallhassa és része lehessen az emlékezetes pillanatoknak.

Ennek a szolgáltatásnak a külön díjazása 35 000 Ft, hogy személyre szabottan és kifinomultan teremtsem meg a szertartáshangulatot. Mindent megteszek azért, hogy ez a része is tökéletesen illeszkedjen az eseményetekhez, és mindenki átélhesse a különleges pillanatokat a lehető legjobb hangminőség mellett.

 

 

#Extra – Projektoros vetítés

Az eseményt egy különleges dimenzióval is feldobom a projektoros vetítéssel. A Nagy napotok még emlékezetesebbé válik az ifjú pár képeinek vetítésével. Ezen a projektoros vetítésen keresztül követhető vissza az életút az első pillanatoktól kezdve egészen a Nagy napig.

Az ifjú pár képeinek megjelenése a vetítésen szívhez szóló élményt nyújt, és gyakran könnyeket csal a vendégek szemébe. A képek révén mindenki megoszthatja a család és a barátok örömét és emlékeit.

Sőt, az est folyamán a projektoros vetítésen keresztül bármilyen kívánság kivetíthető. Legyen szó szövegekről vagy más kérésekről, a projektor segítségével a közönség szórakoztatása és meglepetésekkel való elkápráztatása is megoldott. Akár szívecskék is kivetíthetők az ifjú pár monogramjával vagy nevével, hogy még személyesebbé tegyék az eseményt.

Ennek a szolgáltatásnak a külön díjazása mindössze 25 000 Ft, hogy mindig tuti siker legyen és az emlékek örökre megmaradjanak. A projektoros vetítés egy varázslatos és személyes érintést ad az eseményhez, amelyet mindenki emlékezetesnek fog találni.

#Extra – Videózás

Ha nem szeretnél külön videóst alkalmazni, akkor most a DJ csomag mellé kedvezményesen biztosítom ezt a szolgáltatást is. A videós szolgáltatás tartalmazza:

– **A nagy nap folyamán jó minőségű (Full HD – 4K) felvételeket: ** Rögzítjük a teljes szertartást és a nyitótáncot, hogy minden pillanatot megörökítsünk.

– **Az est folyamán több pillanat rögzítése egészen a buli végéig: ** A „Mennyecsketánc” után NEM hagyjuk abba a felvételeket, hanem folyamatosan rögzítjük az eseményt, hogy minden jó pillanatot megörökítsünk, amelyek a rendes videósok számára már elvesznek.

– **Az általunk rögzített videó anyagokból kisfilm készítése: ** Az összevágott kisfilm összefoglalja az eseményt és a legemlékezetesebb pillanatokat egyedi és szórakoztató módon.

Összefoglalva:

– **Teljes szertartás felvétele**

– **Nyitótánc felvétele**

– **Legjobb buli pillanatok felvétele**

– **Összevágott kisfilm**

– **Igény esetén az összes nyersanyag átadása**

A videós szolgáltatásnak a külön díjazása most csak 100 000 Ft, hogy minden emléket örökre megőrizzünk és megosszuk veletek. Ez a lehetőség biztosítja, hogy a Nagy napotok minden fontos pillanatát megörökítsük, és egyedi módon összegezzük az élményt.

#Extra – Tánc a felhők felett

Az ifjú pár nyitótánca az egyik legemlékezetesebb pillanat a Nagy napon, és különlegességével feltűnően feldobja az eseményt. A „Tánc a felhők felett” még látványosabbá teszi ezt a pillanatot.

A „Tánc a felhők felett” során gyönyörű és látványos képek készülhetnek, amelyek örökre megmaradnak az emlékeitek között. A nyitótánc közben használt padlófüst hozzáad egy további dimenziót a látványhoz, és olyan ködbe burkolja a talajt, amely látványosan és hatásosan emeli ki a táncoló párt.

Ez a szolgáltatás külön díjazásának összege 45 000 Ft, és az a célja, hogy a nyitótáncotok még emlékezetesebb és látványosabb legyen, és mindannyian élvezzük a pillanatot a padlófüst különleges atmoszférájával.

 

 

#Extra – 2 db Szikragép

Az eseményedet igazán látványossá szeretnéd tenni? Akkor ne hagyd ki a szikragépeket! Ezek a gépek kiválóan alkalmazhatók fesztiválok, fesztiváljellegű rendezvények, bulik és akár esküvők hangulatának fokozásához.

A szikragépek előnye, hogy nem minősülnek pirotechnikai eszköznek, így nincs szükségük tűzijáték engedélyre. Ezek a gépek nem termelnek füstöt és nem hagyják kellemetlen szagot maguk után. Emiatt kül- és beltéren egyaránt használhatók, és nem befolyásolják a füstérzékelők működését.

A szikragépek főleg a torta és nyitótánc eseményeket emelik ki, és hozzájárulnak ahhoz, hogy rendkívül látványos pillanatokat teremtsenek. Ezekkel a gépekkel különleges képeket és videókat lehet készíteni, amelyek örökre megőrzik az emlékeitek.

A szikragépek külön díjazása 70 000 Ft, amely az eseményedet igazán különlegessé és emlékezetessé teszi. Használjátok ki ezeket a gépeket, hogy a Nagy napotok egyedi és lenyűgöző legyen minden tekintetben.

#Extra – Zenei munkálatok


Ha szeretnél egyedi zenei mixeket vagy szertartásra külön CD-t, akkor ebben is tudok segíteni.
A zenei munkálatok tartalmazzák:

– **Nyitótánc vágása és mixelése: ** Az ifjú pár nyitótáncának egyedi és emlékezetesnek kell lennie. Ennek érdekében különleges mixet készítünk a nyitótánc zenéjéhez, hogy tökéletesen illeszkedjen az elvárásaitokhoz.

– **Egyéb zenei munkálatok: ** Ha bármilyen egyedi zenei elképzelésetek van az eseményen, akár az előszámhoz, akár a közbenjáró zenékhez, azok elkészítését is vállalom.

– **CD írása szertartásra a Polgármesteri hivatalba: ** Egyes helyszíneken csak CD-lejátszás áll rendelkezésre a szertartás során, és én biztosítom a megfelelő CD-t az eseményhez.

Ezen zenei munkálatok díjazása 10 000 Ft-tól indul, az elképzeléseitek és igényeitek alapján. A célom az, hogy minden zenei részlet harmonikusan illeszkedjen az eseményetekhez, és a zenék minden pillanatban tökéletesen szolgálják az élményt.

Rólam mondták

vélemények

„Szuper jó bulit csapott az esküvőnkön, a násznép azóta is emlegeti… Hozzáteszem nem egyszerű közel 150 fő ízlésének eleget tenni! Mindent a megbeszéltek alapján vitt véghez (zenelista, anyagiak), nagyon elégedettek voltunk vele. A buli reggel 6-ig vagy 7-ig tartott, a táncparkett csak akkor volt üres, amikor leültünk vacsorázni. Ajánlom mindenkinek!! Nagyon korrekt és rugalmas volt! ha lenne még egy lagzink, tuti, hogy ő zenélne újra! KÖSZÖNJÜK!”

Husz Lilla

„Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget és a sok vigasztalást még a rendezvény előtt! Minden nagyon Profi volt!

Minden zenét beszereztél, illetve lejátszottad, amit szerettünk volna! Nagyon szuperek voltak a fények is! Sokan mondták is, hogy kár, hogy nem helyi vagy mert mennének, ahol te zenélsz! Egyszóval KÖSZÖNJÜK!”

Balog Barbara

„Eleinte zenészt akartunk. Féltünk a DJ-től. De az utolsó pillanatban visszamondták és te vállaltad garantáltad a minőséget, amit meg is kaptunk. Nagyon kellemesen csalódtunk. Jó buli volt jó hangzás, és még fények is. Pontosan tudtad hova milyen zene illik. Nagyon szépen köszönjük!”

Sárosi Lúcia Nikoletta

A vírus miatt nekünk is halasztanunk kellett tavalyról es a dj akit lefoglaltunk már nem tudott minket vállalni, ekkor sok keresés utan találtam rá dj Sunnie – ra! Első pillanattól kezdve nagyon kedves aranyos segítőkész volt es mindig nyugtatott hogy minden rendben lesz ő garantálja a jó hangulatot profi felszereléssel! Nem csalódtunk mindenkinek csak ajánlani tudom profi felszerelés jó hangulat korrekt ár!!!

Polyák-Ofella Fruzsina

„Eleinte zenekart szerettünk volna, de Szabolcs ajánlata nagyon megfogott minket, amit egy cseppet sem bánunk.
Nagyon jól érezte magát mindenki az esküvőn, csak pozitív visszajelzések érkeztek zenét illetően is. Külön köszönet a nyitótáncunk zenei összeállításàhoz, ami szenzàciósra sikeredett. Szuper hang és fénytechnika. Nem utolsó sorban pedig egy hihetetlen kedves, segítőkész embert ismerhettünk meg Szabolcs személyében. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! „
Bősze-Szőke Annamária

Köszönünk szépen mi is mindent. Ahogy kérdezgettük az embereket, mindenki mondta, hogy a zene nagyon jó volt, és tényleg, jó volt látni hogy táncoltak az emberek. A tortavágásnál is nagyon jó zenék mentek. Mégegyszer köszönünk mindent, és ha alkalmunk van rá, szivessen ajánlanánk téged akinek lehet.

Szedlák Csaba

„Sunnie közvetlen, korrekt és minőségi szolgáltató, aki hozza amit ígér és 120%-ot belead, és ez nem túlzás. Nagyon örülünk, hogy Rá esett a választásunk, jobban nem is dönthettünk volna! A legjobb pillanatban a legjobb zenéket vette elő, akkor és úgy, ahogy azt kell! Nem kellett irányítani. Sosem volt üres a táncparkett, jól mérte fel a vendégek ízlését. Köszönjük szépen életünk legszebb buliját!

Szedlák-Réder Zsófia

Kezdetben zenészt szerettünk volna az esküvőnkre, de nagyon jó ajánlatot kaptunk Szabolcstól, így Őt választottuk. Minőségi fény és hangtechnikát kaptunk cserébe. Nagyon jól ráérzett, hogy milyen stílusú zenére tombol a násznép és azt a vonalat követte. Őt idézve „Ha Csóré Béla kell a násznépnek, akkor azt kell játszani”. Külön köszönet a rögtönzött nyitótáncunkért, amihez előzetes egyezetetés nélkül is megszerezte a kért számot. Örülünk, hogy Őt választottuk, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Csuka-Bódi Barbara

Mivel elég rövid idő alatt szerveztük meg az esküvőnket, csak reménykedni tudtunk, hogy találunk zenészt a lakodalomra. DJ Sunnie Hudson vállalta, hogy biztosítja a hangulatot, abszolút korrekt áron. Nagyon rugalmas, mindenben közreműködő volt, és a násznép is jól érezte magát. Csak ajánlani tudom.

Zsófia Szabó-Gelsei

Elképesztően profik a srácok, olyan bulit csináltak, hogy még 3 nap után is izomlázam van. Csodás technikával dolgoznak és bárkinek bátran ajánlom. Egyszerűen IMÁDTAM.

Dalma Eke-Hagenbach

Köszönjük, hogy részt vett a nagy napunkon és nagyszerű hangulatot biztosított a hajnalig tartó buli folyamán a kiváló hang- és fénytechnikával. Minden a megbeszéltek szerint sikerült és nagyban hozzájárult a vendégek hangulatához. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Csonták Tamás

Az, hogy Dj Sunnie- t hívtam, hogy húzza a talpalávalót az esküvőmön a lehető legjobb választás volt. Profi felszerelés, profi végrehajtás. És ami a legfontosabb, tudja mi kell a népnek ha bulizni kell. Köszönjük az estét.

Eke András

Köszönjük szépen a remek hangulatot, amit biztosítottál nekünk!”

Gerőcs Vakherda Andrea

Esküvőnkön volt! Iszonyatos hangulatot csinált ,amit kértünk mindent megoldott. Mindenkinek csak ajánlani tudom egy jó szakember és igazán segítőkész mindenben! Emberiségből is jeles!
Ha lesz még alkalom mindenképpen csak őket választanánk! Köszönjük szépen, hogy velünk voltatok még találkozunk az biztos!
Generál Rácz Ilona

Köszönjük szépen! Szuper volt minden: a fények, a hangulat, a zenék! Óriásit buliztunk, biztosan felejthetetlen marad ez a nap számunkra! Nagyon hálásak vagyunk, egy remek embert ismerhettünk meg, reméljük, még találkozunk!”

Mészáros Andrea

Megrendelés itt:

 

Esküvő DJ Csomag

#1 Professzionális hangtechnika

Alto és DB Technologies aktív hangládák a legjobb hangzás elérése céljából.

Alto aktív mélyláda a megfelelő mélyhangzás miatt.

Phonic és Behringer digitális keverő

AKG és SHURE URH és vezetékes mikrofonok

#2 PIONEER DJ Pult

Napjaink legjobb dj márkájával a PIONNER kontrollerrel dolgozom.

A kontroller laptoppal vezérelve

Több ezer zenét tartalmaz a repertoárom. Nem okoz gondot a retro vagy Rock’n Roll vagy mai esetleg mulatós zenék lejátszása sem. Így maximálisan kitudok szolgálni minden zenei igényt.

#3 Látványos fénytechnika

Par lámpák a tökéletes helység színezés miatt. (Bármilyen színre kikeverhető)

Adott helyszínre programozott robotlámpák. (Több színnel és ábrával)

Ledes hangulatfokozó lámpák

#4 + AJÁNDÉKOK

 – Virtuális meghívó honlap formájában (Egy saját honlap oldal névreszólóan, a Ti képeitekkel és fontos információkkal – Itt kérdezhetnek a vendégeitek és persze adottt a visszaszámláló is ahol látjátok percre pontosan mikor lesz a Nagy nap.)

– Látványos lézer a még jobb látvány miatt

– Hagyományos füstgép, hogy kiemelje a fényeket

 

#5 Egész nap rendelkezésre állás

Reggeltől hajnalig ott vagyok. Szereléstől a bontásig!
(Vendégvárástól egészen éjjel 3 óráig non-stop zeneszolgáltatás, utána 25.000 Ft -/ óra)

#6 Számla és szerződés

A csomag megrendelése 20% foglaló megrendelésével és szerződéssel történik.  Mindenről számlát adok!

#7 Útiköltség

Az aktuális benzinár szerint.

200 000 Ft + úti

Extrák rendelése esetén további egyedi kedvezmény!

 

DJ Szolgáltatás + Szertartáshangosítás 235.000 Ft
DJ Szolgáltatás + Szertartáshangosítás + Ceremóniamester 300.000 Ft
DJ Szolgáltatás + Ceremóniamester 260.000 Ft
DJ Szolgáltatás + Projektoros vetítés 225.000 Ft
DJ Szolgáltatás + Szárazjeges füst + Szikragépek 300.000 Ft
DJ Szolgáltatás + Egész estés videózás 300.000 Ft

DE MÁS KOMBINÁCIÓ IS MEGOLDHATÓ!

 

Az ajánlat lejár:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Gyakori kérdések és válaszok

 

Mi van akkor, ha az ajánlat ideje lejár?

Ha lejár az ajánlat ideje akkor már tovább nem tartom fent az adott dátumot. Érdemes foglalni ha biztosra akartok menni 🙂

Hogyan történik pontosan a megrendelés?

1. Itt a lenti űrlap kitöltésével vagy telefonon hívással rendelhető meg.

2. A kapott adatok alapján megírom a szerződést és elküldöm nektek aláírásra.

3. A szerződést aláírva és a 20% előleg utalásával már foglalva is lett a Dj-tek. 🙂

4. Visszaküldöm én is aláírva a szerződést.

Ebben az árban minden benne van?

Természetesen igen. Nincs rejtett költség!

Időkorlát van?

Reggeltől hajnalig ott vagyok. Szereléstől a bontásig!
(Vendégvárástól egészen éjjel 3 óráig non-stop zeneszolgáltatás, utána 25.000 Ft / óra)

Egyedül dolgozol?

Nem, mert a sok felszerelés miatt jön velem egy segítő is. Főleg ha ceremónia is van, mert akkkor két helyszint is kell biztosítani.

Fizetés, hogy történik?

20% foglaló előre utalással, a fenmaradó öszeg a Rendezvény előtt egy héttel szintén előre utalással díjbekérő számla alapján.
Így az esküvő napján nem kell foglalkozni az anyagiakkal. 

kérem az esküvői csomagot!

DJPARTY.HU - Megrendelt esküvő