sunnie hudson

esküvő és rendezvény dj árak

válaszható plusz lehetőségek

Polgári szertartás hangosítása (Ha nincs a csomagban!):

Shure dinamikus vezetékes mikrofont és állványt biztosítok az anyakönyvvezetőnek és egy URH mikrofont az ifjú párnak az „IGEN”-hez és fogadalomtételekhez. Phonic vagy Behringer keverőn keresztül biztosítom a megfelelő hangot, amire akár videós is rácsatlakozhat a hangfelvétel miatt. Két kiváló minőségű DB technologies aktiv hangfalat használok állványal a jó hangzás miatt! Előre egyeztetett dalok lejátszása a megfelelő eseményeknél. Dalok beszerzése igény szerint vágása.
35.000 Ft

Projektoros vetítés (Képek, videók kivetítésére)

Nagyon feldobja az esküvőket, rendezvényeket a képek és videók vetítése. Ehezz projektort és 2m-es vetítóvásznat használok! Természetesen a videó hangja sem veszik el, mert a hangrendszeremre lesz kötve! Ne bajlódj vetítéssel, bízd rám. Mert sokszor látom, hogy ismerős hozza és csak az idő megy a bekötéssel, állványfelállítással és sokszor nem is lesz jó… Nálam már minden mükődőképes mire kell!
25.000 Ft

Szikragép – a még jobb látványért:

A 650W hidegszikragép tökéletes választás bármilyen show, koncert vagy esemény számára, amelyben különleges hatást kell elérni. A hideg szikrák látványa lenyűgöző és felejthetetlen marad a közönség számára. Legyen különleges és emlékezetes élmény az eseményen. A fotókon meg a videókon is kiválóan mutat. Mivel nem számít pirotechnikai eszköznek, nem termel füstöt, nincs kellemetlen szaga, így kül- és beltéren egyaránt használható és nem befolyásolja a füstérzékelők működését.

70.000 Ft

Plusz hangrendszer (Ha nincs a csomagban!):

Nagyobb teremhez vagy száz fő feletti rendezvényekhez több mélyláda és Top hangfal biztosítása a tökéletes hangzás miatt.
30.000 Ft

Plusz rádiós mikrofon:

Beszédekhez vagy fellépőnek.
10.000 Ft

Plusz aktív hangfal és keverő és mikrofon hozzá tartozó zenelejátszó eszközzel:

Ha külön teremben van a vacsora, vagy egyéb esemény akkor célszerű 1 vagy több aktív hangfalat is elhelyezni a teremben.
20.000 Ft / terem

Rádiós mikrofon a Ceremónia mesternek:

Az utóbbi években sajnos azt tapasztaljuk, hogy vagy egyáltalán nincs, vagy silány minőségű mikrofont hoz magával a Ceremóniamester. Amennyiben ez így van, úgy mi biztosítunk neki mikrofont, aminek díjazását neki kell(ene) megfizetni! Ennek oka, hogy ne a mi munkánkat bírálják a vendégek, amennyiben nem lehet érteni a Cm beszédeit, és/vagy ha sípol, szakadozik, ki-be kapcsol a mikrofon, amibe beszél! Természetesen vannak kivételek, nekik újabb típusú Sennheiser vagy Shure mikrofonjuk van!
10.000 Ft

Zenekar és fellépők hangosítása:

Megbeszélés szerint…

Helyszín és falszínezés akár a főasztal mögött is:

Gyönyörű látványt lehet vele elérni, ami fotókon is nagyon jól mutat. A világításan tökéletesen használható szabadtéren vagy akár szertartás hangosításnál is. (10db felett kedvezmény!)
5.000 Ft / db

Extra Robotlámpák:

Természetesen a csomagokban található robotlámpákon kívül még igényelhető a gyönyörű látvány miatt. Párban javasolt!
20.000 Ft / 2db

Nagyteljesítményű füstgép:

Koncerteken lehet látni ami függőlegesen lövi ki a tömény füstöt. Nagyon feldobja az eseményt.
20.000 Ft / db

Zenei hosszabítás:

25.000 Ft / óra

Zene vágás:

Például nyitótánc vágás vagy egyéb eseményekhez zenei korrigálások és vágások.
10.000 Ft – tól

Videó vágás videóhoz:

Képek és videók összevágása a projektoros vetítéshez.
10.000 Ft -tól

Extra szolgáltatások

#Extra – Videózás

– A nagy nap folyamán jó minőségben (Full HD – 4K) rögzitve lesz a teljes szertartás és a nyitótánc.

– Az este folyamán több pillanat is rögzítve lesz egészen a buli végéig! Ez azért jó mert a rendes videósok már mennyasszonytánc után elmennek és sok jó pillanat van utána is!

– Az általunk felvett vidó anyagokból kisfilm összevágása.

Összefoglalva:

– Teljes szertartás felvétele
– Nyitótánc felvétele
– Legjobb buli pillanatok felvétele
– Összevágott kisfilm
– Igény esetén összes nyersanyag átadása

Ennek külön díjazása: 100 000 Ft

 

 

#Extra – Ceremóniamester szolgáltatás

Mivel ketten megyünk, így a ceremóniamester szolgáltatást is megtudom oldani.

– Vendégek tájékoztatása a fontos információkról, eseményekről
– Játékok ha szükség van rá
– Vendégek koordinálása
– Forgatókönyv megírása közösen veletek

Ennek külön díjazása:  180 000 Ft helyett 80 000 Ft

 

Útiköltség:
(Aktuális benzinárak alapján!)

Jelenleg: 100 Ft / km (Nagy táv esetén szállás – megbeszélés szerint)

Fullos extra csomag

esküvő

egyéb rendezvény

megtett km

szórakozó ember

garantált minőség

sunnie hudson esküvő dj

Rólam mondták

vélemények

„Szuper jó bulit csapott az esküvőnkön, a násznép azóta is emlegeti… Hozzáteszem nem egyszerű közel 150 fő ízlésének eleget tenni! Mindent a megbeszéltek alapján vitt véghez (zenelista, anyagiak), nagyon elégedettek voltunk vele. A buli reggel 6-ig vagy 7-ig tartott, a táncparkett csak akkor volt üres, amikor leültünk vacsorázni. Ajánlom mindenkinek!! Nagyon korrekt és rugalmas volt! ha lenne még egy lagzink, tuti, hogy ő zenélne újra! KÖSZÖNJÜK!”

Husz Lilla

„Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget és a sok vigasztalást még a rendezvény előtt! Minden nagyon Profi volt!

Minden zenét beszereztél, illetve lejátszottad, amit szerettünk volna! Nagyon szuperek voltak a fények is! Sokan mondták is, hogy kár, hogy nem helyi vagy mert mennének, ahol te zenélsz! Egyszóval KÖSZÖNJÜK!”

Balog Barbara

„Eleinte zenészt akartunk. Féltünk a DJ-től. De az utolsó pillanatban visszamondták és te vállaltad garantáltad a minőséget, amit meg is kaptunk. Nagyon kellemesen csalódtunk. Jó buli volt jó hangzás, és még fények is. Pontosan tudtad hova milyen zene illik. Nagyon szépen köszönjük!”

Sárosi Lúcia Nikoletta

A vírus miatt nekünk is halasztanunk kellett tavalyról es a dj akit lefoglaltunk már nem tudott minket vállalni, ekkor sok keresés utan találtam rá dj Sunnie – ra! Első pillanattól kezdve nagyon kedves aranyos segítőkész volt es mindig nyugtatott hogy minden rendben lesz ő garantálja a jó hangulatot profi felszereléssel! Nem csalódtunk mindenkinek csak ajánlani tudom profi felszerelés jó hangulat korrekt ár!!!

Polyák-Ofella Fruzsina

„Eleinte zenekart szerettünk volna, de Szabolcs ajánlata nagyon megfogott minket, amit egy cseppet sem bánunk.
Nagyon jól érezte magát mindenki az esküvőn, csak pozitív visszajelzések érkeztek zenét illetően is. Külön köszönet a nyitótáncunk zenei összeállításàhoz, ami szenzàciósra sikeredett. Szuper hang és fénytechnika. Nem utolsó sorban pedig egy hihetetlen kedves, segítőkész embert ismerhettünk meg Szabolcs személyében. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! „
Bősze-Szőke Annamária

Köszönünk szépen mi is mindent. Ahogy kérdezgettük az embereket, mindenki mondta, hogy a zene nagyon jó volt, és tényleg, jó volt látni hogy táncoltak az emberek. A tortavágásnál is nagyon jó zenék mentek. Mégegyszer köszönünk mindent, és ha alkalmunk van rá, szivessen ajánlanánk téged akinek lehet.

Szedlák Csaba

„Sunnie közvetlen, korrekt és minőségi szolgáltató, aki hozza amit ígér és 120%-ot belead, és ez nem túlzás. Nagyon örülünk, hogy Rá esett a választásunk, jobban nem is dönthettünk volna! A legjobb pillanatban a legjobb zenéket vette elő, akkor és úgy, ahogy azt kell! Nem kellett irányítani. Sosem volt üres a táncparkett, jól mérte fel a vendégek ízlését. Köszönjük szépen életünk legszebb buliját!

Szedlák-Réder Zsófia

Kezdetben zenészt szerettünk volna az esküvőnkre, de nagyon jó ajánlatot kaptunk Szabolcstól, így Őt választottuk. Minőségi fény és hangtechnikát kaptunk cserébe. Nagyon jól ráérzett, hogy milyen stílusú zenére tombol a násznép és azt a vonalat követte. Őt idézve „Ha Csóré Béla kell a násznépnek, akkor azt kell játszani”. Külön köszönet a rögtönzött nyitótáncunkért, amihez előzetes egyezetetés nélkül is megszerezte a kért számot. Örülünk, hogy Őt választottuk, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Csuka-Bódi Barbara

Mivel elég rövid idő alatt szerveztük meg az esküvőnket, csak reménykedni tudtunk, hogy találunk zenészt a lakodalomra. DJ Sunnie Hudson vállalta, hogy biztosítja a hangulatot, abszolút korrekt áron. Nagyon rugalmas, mindenben közreműködő volt, és a násznép is jól érezte magát. Csak ajánlani tudom.

Zsófia Szabó-Gelsei

Elképesztően profik a srácok, olyan bulit csináltak, hogy még 3 nap után is izomlázam van. Csodás technikával dolgoznak és bárkinek bátran ajánlom. Egyszerűen IMÁDTAM.

Dalma Eke-Hagenbach

Köszönjük, hogy részt vett a nagy napunkon és nagyszerű hangulatot biztosított a hajnalig tartó buli folyamán a kiváló hang- és fénytechnikával. Minden a megbeszéltek szerint sikerült és nagyban hozzájárult a vendégek hangulatához. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Csonták Tamás

Az, hogy Dj Sunnie- t hívtam, hogy húzza a talpalávalót az esküvőmön a lehető legjobb választás volt. Profi felszerelés, profi végrehajtás. És ami a legfontosabb, tudja mi kell a népnek ha bulizni kell. Köszönjük az estét.

Eke András

Köszönjük szépen a remek hangulatot, amit biztosítottál nekünk!”

Gerőcs Vakherda Andrea

Esküvőnkön volt! Iszonyatos hangulatot csinált ,amit kértünk mindent megoldott. Mindenkinek csak ajánlani tudom egy jó szakember és igazán segítőkész mindenben! Emberiségből is jeles!
Ha lesz még alkalom mindenképpen csak őket választanánk! Köszönjük szépen, hogy velünk voltatok még találkozunk az biztos!
Generál Rácz Ilona

Köszönjük szépen! Szuper volt minden: a fények, a hangulat, a zenék! Óriásit buliztunk, biztosan felejthetetlen marad ez a nap számunkra! Nagyon hálásak vagyunk, egy remek embert ismerhettünk meg, reméljük, még találkozunk!”

Mészáros Andrea

KÉRJ ingyenes személyre szabott ÁRAJÁNLATOT!

DJPARTY.HU - Esküvő ajánlat