djparty.hu bemutatja:

legyen profi a rendezvénye!

az ajánlatom elérhető:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

djparty.hu bemutatja:

legyen profi a rendezvénye!

az ajánlatom elérhető:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Mert nem letudjuk, hanem megvalósítjuk a rendezvényét! Folyamatosan bővülő eszközparkunknak köszönhetően felkészülten várjuk a legkülönlegesebb kéréseket.
Rendezvénye a legjobbat érdemli!

Amikor,

elérkezik az éves karácsonyi buli vagy más különleges alkalmak, Önnek a legjobb szakemberre van szüksége. Olyan profira, aki nem csupán a zenével, hanem a teljes élménnyel is foglalkozik. Mi vagyunk azok, akik garantálják, hogy rendezvénye emlékezetessé váljon.

Professzionális szolgáltatásunk nem csak egy DJ-t jelent. Mi többet nyújtunk: teljes felszerelést, hangosítást és fénytechnikát. És ami még fontosabb, maximalizáljuk a hangulatot, hogy vendégei a buliban teljesen feloldódjanak. Sőt, vendégművészeinket is kiszolgáljuk, így az előadások zökkenőmentesen zajlanak.

Számunkra a biztonság is elsődleges. Garanciát vállalunk a munkánkra, és mindig van nálunk egy „B” terv is. Plusz technikát is magunkkal hozunk, hogy minden esetben felkészültek legyünk a váratlan helyzetekre. Így Önnek semmi miatt nem kell izgulnia, mert mi gondoskodunk a rendezvény maximális biztonságáról.

A felszereléseink is professzionálisak és folyamatosan fejlesztjük őket, hogy a legjobb hang- és látványtechnikát nyújtsuk minden helyszínen. Minőségi hangzást és látványos fényeket garantálunk, hogy rendezvénye kivételessé váljon. Bízza ránk az emlékezetes pillanatok megteremtését, és hagyja, hogy mi gondoskodjunk a részletekről.

Mit ajánlok? Mutatom!

Ne hagyja, hogy unalomba fulladjon a buli!
Rendezvénye a legjobbat érdemli!
Tudom, hogy melyek a szuper buli elengedhetetlen kellékei!

szóljon úgy, ahogy kell

Hangtechnika

Tökéletes hangzás

legyen nagyon látványos

Fénytechnika

Programozható, egyedi színezés

adjon plusz értéket

Egyedi látványelemek

Lézerek, füstgépek, falszínezők

Miért pont Én vagyok a megfelelő?

 

Azért, mert közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezem a rendezvények terén. Ezen hosszú idő alatt számtalan eseményen vettem részt, legyen szó esküvőkről, céges bulikról vagy koncertekről. Mindezek során rengeteget tanultam, és folyamatosan fejlődöm.

Munkám során kizárólag karbantartott minőségi felszereléseket használok, melyek garantálják a kifogástalan hang- és látványélményt.

Az egyik fő elvem az, hogy minden rendezvényen a legmagasabb színvonalat képviseljem. Azért dolgozom, hogy mindenki a vendégeim közül jól érezze magát és elégedetten távozzon. Az az igazi cél, hogy az adott esemény emlékezetes legyen mindenki számára.

Minden alkalommal gondoskodom arról is, hogy legyen nálam „B” terv, így bármilyen váratlan helyzetben is találjuk magunkat, képesek vagyunk gyorsan és hatékonyan reagálni. Önnek nincs más dolga, csak élvezni az eseményt, és rám bízni a többit.

www.djparty.hu

e-mail: info@djparty.hu

Tel: 30 / 685 – 0430

 

Technika  részletesen:

Mit  viszek  a  rendezvényekre

#1. Professzionális hangtechnika

 

Hangtechnikai parkomban mindent megtalál, amire egy rendezvényen szükség van. Az események lejátszásához széles skálán mozgó lejátszó eszközöket használok, beleértve a MiniDisc, CD, és pendrive lejátszókat. Emellett rendelkezem laptopokkal és DJ kontrollerekkel is, hogy a zenei választék mindig a kezem ügyében legyen.

A hangminőség kulcsfontosságú minden rendezvényen, ezért hangbeviteli eszközökként AKG, Shure és Sennheiser vezetékes és vezeték nélküli mikrofonokat használok. Ennek köszönhetően minden ének vagy beszéd érthető és tiszta marad, hogy az eseményen résztvevők maximálisan élvezhessék a hangzást.

A keverőpultok tekintetében Phonic, Behringer és Allen & Heath márkákat alkalmazok, hogy a zenei keverés mindig tökéletes legyen. Az aktív Top és Sub hangfalak (Alto és DB Technologies) garantálják, hogy a hangzás a legmagasabb minőségben juthasson el a közönséghez. Műsorok során a belső kontrollrendszert is kezelem, hogy minden zökkenőmentesen működjön.

Mindig fontos számomra a vendégművészek elégedettsége is, ezért mindig előzetesen egyeztetek velük a technikai igényeikről. Így nincs okuk az aggodalomra, minden technikai részletre odafigyelek, hogy az előadásuk a legjobb minőségben szólalhasson meg. A hangtechnikám folyamatos fejlesztés alatt áll, hogy mindig a legfrissebb és legjobb eszközökkel szolgálhassak ki minden rendezvényen.

#2. Fénytechnika

 

Minden rendezvényre rendelkezésére állnak programozható LED robotlámpák és egyéb kreatív fényeffektek. Ezeket a lámpákat mindig az adott helyszínre szabva programozom be, hogy elérjük a rendezvény legjobb látványát. Csak mondja meg, milyen színeket vagy ábrákat szeretne, és én megtervezem és megvalósítom azt. Csak a képzelet szab határt.

Ezek a lámpák képesek bármilyen színben világítani, bármilyen sebességgel mozogni vagy bármilyen szöget bevilágítani. Az állványokon elhelyezett lámpák és a diszkréten elvezetett kábelek garantálják, hogy a fények tökéletesen illeszkedjenek a rendezvény stílusához és hangulatához. A látvány, amit teremtünk, garantáltan lenyűgöző lesz, és hozzájárul az esemény emlékezetességéhez.

#3. Egyéb látvány elemek

Minden rendezvény atmoszféráját az igényes hangulatvilágítás adja meg. Ez a varázslatos fényjáték képes gyönyörűen átszínezni és átalakítani az adott teret. Nálam a lehetőségek száma szinte végtelen, hiszen bármilyen színű vagy stílusú világítást képes vagyok megvalósítani. Legyen szó statikus színekről, futófényekről vagy akár változó színek játszásáról, mindent az Ön igényeihez és a rendezvény stílusához szabok.

De ami igazán fokozhatja az esemény feledhetetlenségét, az a lézer-show. Nálam többféle lézer-show is elérhető, amely garantáltan lenyűgözi a közönséget és fokozza a hangulatot.

Azonban ne feledkezzünk el a füstről sem, amely a fények igazi hatását emeli ki. Használunk hagyományos illatosított füstöt, de a jelenlegi trendek között szerepel a füstgejzír is. Ez a készülék magasba lővi a füstöt, létrehozva egy látványos és misztikus hatást. Nagyon ajánljuk, mert ezáltal tovább fokozható az esemény hangulata és látványa.

#4. DJ – Szett

 

Amennyiben igény merül fel rá, én személyesen rendelkezem több ezres zenei repertoárral, és képes vagyok több órás DJ-szetteket is előadni. A zene világában otthonosan mozgok minden stílusban, legyen szó retro slágerekről, a mai legfrissebb zenékről, vagy éppen a mulatós dallamokról.

A zenék lejátszásához napjaink legkiválóbb DJ kontroller márkáját, a Pioneer-t használom, amely kiváló hangzást biztosít, és a kezem ügyében van a zenei kreativitás kibontakoztatásához. Az igényeknek megfelelően rendelkezésre áll még egy megvilágított DJ pult is, hogy az előadás még látványosabb legyen. Bízhat bennem és a zenei repertoáromban, hogy az Ön rendezvénye a legjobb hangulatban telhessen el.

#5. Videók és képek vetítése

 

A rendezvények feldobása érdekében semmi sem hatásosabb, mint egy jól megtervezett videó- vagy képvetítés. Bármiről is legyen szó, a vetített tartalom hatalmas hatással lehet a közönségre, és emlékezetessé teheti az eseményt, legyen szó egyedi háttérképekről vagy a fellépők neveinek kiemeléséről.

Az előre egyeztetett tervek alapján gyakorlatilag bármilyen tartalmat képesek vagyunk kivetíteni az eseményen. Legyen az videó, szöveg vagy kép, mi gondoskodunk róla, hogy minden részlet tökéletesen látható legyen.

Ha pedig szükség van videószerkesztésre vagy vágásra a rendezvény specifikus tartalmához, akkor is megbízhat bennünk. Professzionális videószerkesztő csapatunk segít abban, hogy a megfelelő üzenetet közvetítsük és lenyűgözzük a közönséget.

A vetítés nem csak divatos, hanem rendkívül hasznos is. Segítségével az üzenetek és a látvány könnyen és hatékonyan eljuthatnak a közönséghez, hozzájárulva az esemény sikeréhez és emlékezetességéhez.

 

 

#6. Szikragép:
A kiemelkedő buli kelléke

 

A szikragép, azokon a fesztiválokon, fesztiváljellegű rendezvényeken és esküvőkön, amelyek felejthetetlenek szeretnének lenni, már alig hiányozhat. A szikragép, olyan látványos és hangulatot fokozó eszköz, amely egy pillanat alatt varázslatossá teheti az eseményeket.

Az egyik legnagyobb előnye az, hogy nem minősül pirotechnikai eszköznek, így nem termel füstöt és nincs kellemetlen szaga. Ennek köszönhetően bármelyik rendezvényen használható, legyen az beltéri vagy kültéri, és nem befolyásolja a füstérzékelők működését sem. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy az esemény helyszínét és hangulatától függetlenül alkalmazzuk, anélkül, hogy aggódnánk a környezeti hatások miatt.

A szikragép által keltett szikrák és fények valóban egyedülálló élményt nyújtanak a közönségnek, és hozzájárulnak ahhoz, hogy az esemény emlékezetessé váljon mindenki számára. Ne habozzon, vegye igénybe a szikragép lehetőségeit, hogy az Ön rendezvénye is igazán kiemelkedő legyen!

esküvő

egyéb rendezvény

megtett km

szórakozó ember

Célom, hogy a vendégek jól érezzék magukat!

Nem letudjuk, hanem megvalósítjuk rendezvényét!  Szeretnék hosszú távon együtt dolgozni ,amihez elengedhetetlen a bizalom, az elégedettség, a gördülékeny együttműködés. Elváláskor barátként kívánok kezet rázni.

Rólam mondták

vélemények

„Szuper jó bulit csapott az esküvőnkön, a násznép azóta is emlegeti… Hozzáteszem nem egyszerű közel 150 fő ízlésének eleget tenni! Mindent a megbeszéltek alapján vitt véghez (zenelista, anyagiak), nagyon elégedettek voltunk vele. A buli reggel 6-ig vagy 7-ig tartott, a táncparkett csak akkor volt üres, amikor leültünk vacsorázni. Ajánlom mindenkinek!! Nagyon korrekt és rugalmas volt! ha lenne még egy lagzink, tuti, hogy ő zenélne újra! KÖSZÖNJÜK!”

Husz Lilla

„Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget és a sok vigasztalást még a rendezvény előtt! Minden nagyon Profi volt!

Minden zenét beszereztél, illetve lejátszottad, amit szerettünk volna! Nagyon szuperek voltak a fények is! Sokan mondták is, hogy kár, hogy nem helyi vagy mert mennének, ahol te zenélsz! Egyszóval KÖSZÖNJÜK!”

Balog Barbara

„Eleinte zenészt akartunk. Féltünk a DJ-től. De az utolsó pillanatban visszamondták és te vállaltad garantáltad a minőséget, amit meg is kaptunk. Nagyon kellemesen csalódtunk. Jó buli volt jó hangzás, és még fények is. Pontosan tudtad hova milyen zene illik. Nagyon szépen köszönjük!”

Sárosi Lúcia Nikoletta

A vírus miatt nekünk is halasztanunk kellett tavalyról es a dj akit lefoglaltunk már nem tudott minket vállalni, ekkor sok keresés utan találtam rá dj Sunnie – ra! Első pillanattól kezdve nagyon kedves aranyos segítőkész volt es mindig nyugtatott hogy minden rendben lesz ő garantálja a jó hangulatot profi felszereléssel! Nem csalódtunk mindenkinek csak ajánlani tudom profi felszerelés jó hangulat korrekt ár!!!

Polyák-Ofella Fruzsina

„Eleinte zenekart szerettünk volna, de Szabolcs ajánlata nagyon megfogott minket, amit egy cseppet sem bánunk.
Nagyon jól érezte magát mindenki az esküvőn, csak pozitív visszajelzések érkeztek zenét illetően is. Külön köszönet a nyitótáncunk zenei összeállításàhoz, ami szenzàciósra sikeredett. Szuper hang és fénytechnika. Nem utolsó sorban pedig egy hihetetlen kedves, segítőkész embert ismerhettünk meg Szabolcs személyében. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! „
Bősze-Szőke Annamária

Köszönünk szépen mi is mindent. Ahogy kérdezgettük az embereket, mindenki mondta, hogy a zene nagyon jó volt, és tényleg, jó volt látni hogy táncoltak az emberek. A tortavágásnál is nagyon jó zenék mentek. Mégegyszer köszönünk mindent, és ha alkalmunk van rá, szivessen ajánlanánk téged akinek lehet.

Szedlák Csaba

„Sunnie közvetlen, korrekt és minőségi szolgáltató, aki hozza amit ígér és 120%-ot belead, és ez nem túlzás. Nagyon örülünk, hogy Rá esett a választásunk, jobban nem is dönthettünk volna! A legjobb pillanatban a legjobb zenéket vette elő, akkor és úgy, ahogy azt kell! Nem kellett irányítani. Sosem volt üres a táncparkett, jól mérte fel a vendégek ízlését. Köszönjük szépen életünk legszebb buliját!

Szedlák-Réder Zsófia

Kezdetben zenészt szerettünk volna az esküvőnkre, de nagyon jó ajánlatot kaptunk Szabolcstól, így Őt választottuk. Minőségi fény és hangtechnikát kaptunk cserébe. Nagyon jól ráérzett, hogy milyen stílusú zenére tombol a násznép és azt a vonalat követte. Őt idézve „Ha Csóré Béla kell a násznépnek, akkor azt kell játszani”. Külön köszönet a rögtönzött nyitótáncunkért, amihez előzetes egyezetetés nélkül is megszerezte a kért számot. Örülünk, hogy Őt választottuk, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Csuka-Bódi Barbara

Mivel elég rövid idő alatt szerveztük meg az esküvőnket, csak reménykedni tudtunk, hogy találunk zenészt a lakodalomra. DJ Sunnie Hudson vállalta, hogy biztosítja a hangulatot, abszolút korrekt áron. Nagyon rugalmas, mindenben közreműködő volt, és a násznép is jól érezte magát. Csak ajánlani tudom.

Zsófia Szabó-Gelsei

Elképesztően profik a srácok, olyan bulit csináltak, hogy még 3 nap után is izomlázam van. Csodás technikával dolgoznak és bárkinek bátran ajánlom. Egyszerűen IMÁDTAM.

Dalma Eke-Hagenbach

Köszönjük, hogy részt vett a nagy napunkon és nagyszerű hangulatot biztosított a hajnalig tartó buli folyamán a kiváló hang- és fénytechnikával. Minden a megbeszéltek szerint sikerült és nagyban hozzájárult a vendégek hangulatához. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Csonták Tamás

Az, hogy Dj Sunnie- t hívtam, hogy húzza a talpalávalót az esküvőmön a lehető legjobb választás volt. Profi felszerelés, profi végrehajtás. És ami a legfontosabb, tudja mi kell a népnek ha bulizni kell. Köszönjük az estét.

Eke András

Köszönjük szépen a remek hangulatot, amit biztosítottál nekünk!”

Gerőcs Vakherda Andrea

Esküvőnkön volt! Iszonyatos hangulatot csinált ,amit kértünk mindent megoldott. Mindenkinek csak ajánlani tudom egy jó szakember és igazán segítőkész mindenben! Emberiségből is jeles!
Ha lesz még alkalom mindenképpen csak őket választanánk! Köszönjük szépen, hogy velünk voltatok még találkozunk az biztos!
Generál Rácz Ilona

Köszönjük szépen! Szuper volt minden: a fények, a hangulat, a zenék! Óriásit buliztunk, biztosan felejthetetlen marad ez a nap számunkra! Nagyon hálásak vagyunk, egy remek embert ismerhettünk meg, reméljük, még találkozunk!”

Mészáros Andrea

ajánlatkérés itt:

 

rendezvény Csomag

#1 Professzionális hangtechnika

– Alto és DB Technologies aktív hangládák a legjobb hangzás elérése céljából.

– Alto és DB Technologies aktív mélyládák a megfelelő mélyhangzás miatt.

Phonic és Behringer digitális keverő

– AKG és SHURE URH és vezetékes mikrofonok

– Vendégművészek hangosítása és monitorrendszer biztosítása

#2 Professzionális fénytechnika

– Par lámpák a tökéletes helység színezés miatt. (Bármilyen színre kikeverhető)

– Adott helyszínre programozott robotlámpák. (Több színnel és ábrával)

– Ledes hangulatfokozó lámpák

– Több fajta lézer, ami mégjobban feldobja a látványt és a hangulatot

#3 Egyéb látvány elemek

– Több féle füstgép (Hagyományos illatosított és  füstgejzír!)

– Szikragép az igazán egyedi esményekre!

– Látványos lézer-show!

– Projektoros vetítés

#4 DJ - Szett

Jó magam, ha igény van rá akkor több ezres zenetáramból több órás dj-szettet is tudok játszani. Minden zenei stílusban otthon vagyok. Akár Retro vagy mai esetleg mulatós zene se okoz gondot.

Napjaink legkomolyabb dj kontroller márkáját a Pionner- t használom. Tökéletes hangzást biztosít. Igény esetén megvilágított Dj pult is rendelkezésre áll.

 

#5 Egész nap rendelkezésre állás

A beszereléstől egészen a bontásig rendelkezésre állok.

#6 Számla és szerződés

Természetesen számlával és szerződéssel dolgozom.
Fizetés a rendezvény előtt egy héttel vagy nyolcnapos utalással!

#7 Útiköltség

Aktuális benzinár szerint!

Ára : Ajánlat kérés alapján

Az ajánlat lejár:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Gyakori kérdések és válaszok

 

Mi van akkor, ha az ajánlat ideje lejár?

Ha lejár az ajánlat ideje akkor már tovább nem tartom fent az adott dátumot. Érdemes foglalni ha biztosra akar menni. 🙂

Hogyan történik pontosan a megrendelés?

1. Itt a lenti űrlap kitöltésével vagy telefonon hívással rendelhető meg.

2. A kapott adatok alapján megírom a szerződést és elküldöm aláírásra.

3. Szerződés aláírása!

4. Visszaküldöm én is aláírva a szerződést.

Ebben az árban minden benne van?

Természetesen igen. Nincsen rejtett költség!

Tényleg nincs időkorlát?

Nincs. Rendezvény beszerelésétől a rendezvény bontásáig tart, illetve a szerződésben foglaltak a mérvadóak!

Egyedül dolgozol?

Nem, mert a sok technika miatt jön velem egy vagy több segítő is.

Fizetés, hogy történik?

Számlára előre utalással!
Beérkezési idő: A rendezvény napja előtt egy héttel díjbekérő számla alapján, vagy 8 napos átutalással.

Ajánlatot kérek!

DJPARTY.HU - Rendezvény ajánlat