djparty.hu bemutatja:

legyen profi a rendezvénye!

az ajánlatom elérhető:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

djparty.hu bemutatja:

legyen profi a rendezvénye!

az ajánlatom elérhető:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Mert nem letudjuk, hanem megvalósítjuk a rendezvényét! Folyamatosan bővülő eszközparkunknak köszönhetően felkészülten várjuk a legkülönlegesebb kéréseket.
Rendezvénye a legjobbat érdemli!

Amikor,

Jön az éves karácsonyi buli, vagy más, különleges alkalom. Rutinos profi szakembert keres? Olyat, aki teljes felszereléssel, hangosítással és fénytechnikával vállalja bulit? Aki megalapozza és maximumon tartja a hangulatot? Aki a vendég művészeket is kiszolgálja?

Munkámra garanciát is vállalok. Ezt lejjebb a véleményekbe is olvasható. Nálam mindig van “B” terv. Mindig viszek magammal plusz technikát hiba esetére. Így nincs miért izgulni, mert rendezvénye maximális biztonságban van.

Profi felszereléssel dolgozom, amit folyamatosan fejlesztek. Minőségi hangtechnikát és látványos fényelemeket viszek minden helyszínre.

Mit ajánlok? Mutatom!

Ne hagyja, hogy unalomba fulladjon a buli!
Rendezvénye a legjobbat érdemli!
Tudom, hogy melyek a szuper buli elengedhetetlen kellékei!

szóljon úgy, ahogy kell

Hangtechnika

Tökéletes hangzás

legyen nagyon látványos

Fénytechnika

Programozható, egyedi színezés

adjon plusz értéket

Egyedi látványelemek

Lézerek, füstgépek, falszínezők

Miért pont Én vagyok a megfelelő?

Mert közel 20 év tapasztalatom van . Ez időszak alatt rendkívül sokat tanultam, megannyi rendezvényt csináltam. Legyen szó esküvőröl, céges bulikról, egyéb koncertekről. Karbantartott minőségi felszereléssel dolgozom.

Maximálisan arra törekszem, hogy az adott rendezvényen minden profi legyen! A cél az, hogy mindenki jól érezze magát és elégedetten távozzon az adott rendezvényről. Mindig van nálam mindenre is “B” terv.

www.djparty.hu

e-mail: info@djparty.hu

Tel: 30 / 685 – 0430

 

Technika  részletesen:

Mit  viszek  a  rendezvényekre

#1. Professzionális hangtechnika

Hangtechnikai parkomban minden megtalálható, ami egy rendezvényhez szükséges. Lejátszó eszközökben használok MiniDisc, cd, és pendrive lejátszókat. Ez mellett laptopot és DJ kontrollert is. Hangbeviteli eszközökbe AKG, Shure és Senheisser vezetékes és Urh mikrofonokat használok, hogy minden rendezvényen érthető legyen az ének vagy beszéd.

Keverőpultba Phonic, Behringer, Allen & Heath használok. Aktiv Top és Sub hangfalakat használok. (ALTO és DB Technologies). Műsorok esetén a belső kontroll rendszert is megoldom. Hangtechnikámat is folyamatosan fejlesztem!

Vendég fellépők esetén is mindig egyeztetek az adott fellépőkkel a technikai igényeik miatt. Így ez miatt sem kell aggódni.

#2. Fénytechnika

 

Minden rendezvényre programozható ledes robotlámpákat és egyéb fényeket viszek. Ezeket a lámpákat mindig az adott helyre programozom be a maximális legjobb látvány érdekében. Ha szeretne bármilyen színt vagy ábrát megoldom. Csak a fantázia szab határt.

A lámpákat bármilyen színben, bármilyen gyorsaságban, bármilyen szögben tudom üzemeltetni. A lámpák állványra vannak elhelyezve és kábelek is diszkréten vannak elvezetve. A látvány garantált.

#3. Egyéb látvány elemek

 

Minden rendezvény hangulatához sokban hozzájárul a hangulat világítás. Gyönyörűen ki lehet színezni adott termeket. Ezt is bármilyen színben megtudom oldani. De lehet futófény vagy változó színü fény is.

Rendezvényeket még nagyban feltudja dobni lézer-show is. Nálam többféle is megtalálható. Garantált látvány.

De ami a fényekhez nagyon fontos az a füst, ami kemeli őket. Használok hagyományos illatosított füstöt is. De ami most nagyon trendi az a füstgejzír. Ez a magasba löveli fel a füstőt.
Nagyon ajánlom, mert ezzel is nagyon fellehet dobni a rendezvényt.

 

#4. DJ – Szett

 

Jó magam, ha igény van rá akkor több ezres zenetáramból több órás dj-szettet is tudok játszani. Minden zenei stílusban otthon vagyok. Akár Retro vagy mai esetleg mulatós zene se okoz gondot.

Napjaink legkomolyabb dj kontroller márkáját a Pionner- t használom. Tökéletes hangzást biztosít. Igény esetén megvilágított Dj pult is rendelkezésre áll.

#5. Videók és képek vetítése

 

Nagyon feldobja a Rendezvényt bármit is vetítünk ki!
Legyen szó egyedi háttéről vagy fellépők neveiről.

A rendezvényen előre egyeztetve bármi kivetíthető. (Videó, szöveg, kép)

De megoldható videó szerkesztése és vágása is adott rendezvényre. Ez ügyben is keresen bizalommal.

A vetítés nem csak trendi, de nagyon hasznos is.

 

 

 

 

 

#6. Szikragép

 

A fesztiválok, fesztiváljellegű rendezvények/bulik és akár az esküvők kimaradhatatlan kelléke. Mivel nem számít pirotechnikai eszköznek, nem termel füstöt, nincs kellemetlen szaga, így kül- és beltéren egyaránt használható és nem befolyásolja a füstérzékelők működését. 

esküvő

egyéb rendezvény

megtett km

szórakozó ember

Célom, hogy a vendégek jól érezzék magukat!

Nem letudjuk, hanem megvalósítjuk rendezvényét!  Szeretnék hosszú távon együtt dolgozni ,amihez elengedhetetlen a bizalom, az elégedettség, a gördülékeny együttműködés. Elváláskor barátként kívánok kezet rázni.

Rólam mondták

vélemények

„Szuper jó bulit csapott az esküvőnkön, a násznép azóta is emlegeti… Hozzáteszem nem egyszerű közel 150 fő ízlésének eleget tenni! Mindent a megbeszéltek alapján vitt véghez (zenelista, anyagiak), nagyon elégedettek voltunk vele. A buli reggel 6-ig vagy 7-ig tartott, a táncparkett csak akkor volt üres, amikor leültünk vacsorázni. Ajánlom mindenkinek!! Nagyon korrekt és rugalmas volt! ha lenne még egy lagzink, tuti, hogy ő zenélne újra! KÖSZÖNJÜK!”

Husz Lilla

„Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget és a sok vigasztalást még a rendezvény előtt! Minden nagyon Profi volt!

Minden zenét beszereztél, illetve lejátszottad, amit szerettünk volna! Nagyon szuperek voltak a fények is! Sokan mondták is, hogy kár, hogy nem helyi vagy mert mennének, ahol te zenélsz! Egyszóval KÖSZÖNJÜK!”

Balog Barbara

„Eleinte zenészt akartunk. Féltünk a DJ-től. De az utolsó pillanatban visszamondták és te vállaltad garantáltad a minőséget, amit meg is kaptunk. Nagyon kellemesen csalódtunk. Jó buli volt jó hangzás, és még fények is. Pontosan tudtad hova milyen zene illik. Nagyon szépen köszönjük!”

Sárosi Lúcia Nikoletta

A vírus miatt nekünk is halasztanunk kellett tavalyról es a dj akit lefoglaltunk már nem tudott minket vállalni, ekkor sok keresés utan találtam rá dj Sunnie – ra! Első pillanattól kezdve nagyon kedves aranyos segítőkész volt es mindig nyugtatott hogy minden rendben lesz ő garantálja a jó hangulatot profi felszereléssel! Nem csalódtunk mindenkinek csak ajánlani tudom profi felszerelés jó hangulat korrekt ár!!!

Polyák-Ofella Fruzsina

„Eleinte zenekart szerettünk volna, de Szabolcs ajánlata nagyon megfogott minket, amit egy cseppet sem bánunk.
Nagyon jól érezte magát mindenki az esküvőn, csak pozitív visszajelzések érkeztek zenét illetően is. Külön köszönet a nyitótáncunk zenei összeállításàhoz, ami szenzàciósra sikeredett. Szuper hang és fénytechnika. Nem utolsó sorban pedig egy hihetetlen kedves, segítőkész embert ismerhettünk meg Szabolcs személyében. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! „
Bősze-Szőke Annamária

Köszönünk szépen mi is mindent. Ahogy kérdezgettük az embereket, mindenki mondta, hogy a zene nagyon jó volt, és tényleg, jó volt látni hogy táncoltak az emberek. A tortavágásnál is nagyon jó zenék mentek. Mégegyszer köszönünk mindent, és ha alkalmunk van rá, szivessen ajánlanánk téged akinek lehet.

Szedlák Csaba

„Sunnie közvetlen, korrekt és minőségi szolgáltató, aki hozza amit ígér és 120%-ot belead, és ez nem túlzás. Nagyon örülünk, hogy Rá esett a választásunk, jobban nem is dönthettünk volna! A legjobb pillanatban a legjobb zenéket vette elő, akkor és úgy, ahogy azt kell! Nem kellett irányítani. Sosem volt üres a táncparkett, jól mérte fel a vendégek ízlését. Köszönjük szépen életünk legszebb buliját!

Szedlák-Réder Zsófia

Kezdetben zenészt szerettünk volna az esküvőnkre, de nagyon jó ajánlatot kaptunk Szabolcstól, így Őt választottuk. Minőségi fény és hangtechnikát kaptunk cserébe. Nagyon jól ráérzett, hogy milyen stílusú zenére tombol a násznép és azt a vonalat követte. Őt idézve „Ha Csóré Béla kell a násznépnek, akkor azt kell játszani”. Külön köszönet a rögtönzött nyitótáncunkért, amihez előzetes egyezetetés nélkül is megszerezte a kért számot. Örülünk, hogy Őt választottuk, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Csuka-Bódi Barbara

Mivel elég rövid idő alatt szerveztük meg az esküvőnket, csak reménykedni tudtunk, hogy találunk zenészt a lakodalomra. DJ Sunnie Hudson vállalta, hogy biztosítja a hangulatot, abszolút korrekt áron. Nagyon rugalmas, mindenben közreműködő volt, és a násznép is jól érezte magát. Csak ajánlani tudom.

Zsófia Szabó-Gelsei

Elképesztően profik a srácok, olyan bulit csináltak, hogy még 3 nap után is izomlázam van. Csodás technikával dolgoznak és bárkinek bátran ajánlom. Egyszerűen IMÁDTAM.

Dalma Eke-Hagenbach

Köszönjük, hogy részt vett a nagy napunkon és nagyszerű hangulatot biztosított a hajnalig tartó buli folyamán a kiváló hang- és fénytechnikával. Minden a megbeszéltek szerint sikerült és nagyban hozzájárult a vendégek hangulatához. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Csonták Tamás

Az, hogy Dj Sunnie- t hívtam, hogy húzza a talpalávalót az esküvőmön a lehető legjobb választás volt. Profi felszerelés, profi végrehajtás. És ami a legfontosabb, tudja mi kell a népnek ha bulizni kell. Köszönjük az estét.

Eke András

Köszönjük szépen a remek hangulatot, amit biztosítottál nekünk!”

Gerőcs Vakherda Andrea

Esküvőnkön volt! Iszonyatos hangulatot csinált ,amit kértünk mindent megoldott. Mindenkinek csak ajánlani tudom egy jó szakember és igazán segítőkész mindenben! Emberiségből is jeles!
Ha lesz még alkalom mindenképpen csak őket választanánk! Köszönjük szépen, hogy velünk voltatok még találkozunk az biztos!
Generál Rácz Ilona

Köszönjük szépen! Szuper volt minden: a fények, a hangulat, a zenék! Óriásit buliztunk, biztosan felejthetetlen marad ez a nap számunkra! Nagyon hálásak vagyunk, egy remek embert ismerhettünk meg, reméljük, még találkozunk!”

Mészáros Andrea

ajánlatkérés itt:

 

rendezvény Csomag

#1 Professzionális hangtechnika

Alto és DB Technologies aktív hangládák a legjobb hangzás elérése céljából.

Alto aktív mélyláda a megfelelő mélyhangzás miatt.

Phonic digitális keverő

AKG és SHURE URH és vezetékes mikrofonok

#2 Professzionális fénytechnika

Par lámpák a tökéletes helység színezés miatt. (Bármilyen színre kikeverhető)

Adott helyszínre programozott robotlámpák. (Több színnel és ábrával)

Ledes hangulatfokozó lámpák

#3 Egyéb látvány elemek

Több féle füstgép (Hagyományos illatosított és  füstgejzír!)

Látványos lézer-show!

#4 DJ - Szett

Jó magam, ha igény van rá akkor több ezres zenetáramból több órás dj-szettet is tudok játszani. Minden zenei stílusban otthon vagyok. Akár Retro vagy mai esetleg mulatós zene se okoz gondot.

Napjaink legkomolyabb dj kontroller márkáját a Pionner- t használom. Tökéletes hangzást biztosít. Igény esetén megvilágított Dj pult is rendelkezésre áll.

 

#5 Egész nap rendelkezésre állás

A beszereléstől egészen a bontásig rendelkezésre állok.

#6 Számla és szerződés

Természetesen számlával és szerződéssel dolgozom.
Fizetés a rendezvény előtt egy héttel!

#7 Útiköltség

Az úti költség díja 100 Ft / km jelenleg. 
Természetesen, ha emelkedik a benzin, akkor az akkori árszabás szerint!

Ára : Ajánlat kérés alapján

Az ajánlat lejár:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Gyakori kérdések és válaszok

 

Mi van akkor, ha az ajánlat ideje lejár?

Ha lejár az ajánlat ideje akkor már tovább nem tartom fent az adott dátumot. Érdemes foglalni ha biztosra akar menni. 🙂

Hogyan történik pontosan a megrendelés?

1. Itt a lenti űrlap kitöltésével vagy telefonon hívással rendelhető meg.

2. A kapott adatok alapján megírom a szerződést és elküldöm aláírásra.

3. Szerződés aláírása!

4. Visszaküldöm én is aláírva a szerződést.

Ebben az árban minden benne van?

Természetesen igen. Nincsen rejtett költség!

Tényleg nincs időkorlát?

Nincs. Rendezvény beszerelésétől a rendezvény bontásáig tart, illetve a szerződésben foglaltak a mérvadóak!

Egyedül dolgozol?

Nem, mert a sok technika miatt jön velem egy segítő is.

Fizetés, hogy történik?

Számlára előre utalással!
Beérkezési idő: A rendezvény napja előtt egy héttel díjbekérő számla alapján, vagy 8 napos átutalással.

Ajánlatot kérek!

DJPARTY.HU - Rendezvény ajánlat